Стручен штаб

Драган Николиќ
Главен тренер Прв тим
Борче Даскаловски
помошен тренер
Михајло Наумовски
тренер академија
Боби Величковски
тренер академија
Жаклина Стојановска
тренер академија
Филип Конзулов
тренер академија
Славчо Баснарков
тренер академија
Нагип Шаља
тренер академија
Оливер Петровски
службен претставник / физиотерапевт

Сениори 2012/2013

 • Дарко Соколов
 • Горан Врбанц
 • Драган Лабовиќ
 • Драган Зековиќ
 • Зоран Вркиќ
 • Доминик Мавра
 • Иван Сапунџиев
 • Душан Кнежевиќ
 • Кендрик Пери
 • Игор Пенов
 • Дамјан Јакимовски
 • Филип Бакоч

Галерија