Контакт

КК Карпош Соколи 2000 АД Скопје
ул. Дрезденска бр.15/1 лок. 2,
1000 Скопје, Македонија
 
Контакт лице:
Генерален директор
Иван Ивановски
Тел: 070 22 79 70

 

Сениори 2012/2013

 • Дарко Соколов
 • Горан Врбанц
 • Драган Лабовиќ
 • Драган Зековиќ
 • Зоран Вркиќ
 • Доминик Мавра
 • Иван Сапунџиев
 • Душан Кнежевиќ
 • Кендрик Пери
 • Игор Пенов
 • Дамјан Јакимовски
 • Филип Бакоч

Галерија